OFF Staging: Club Purcell

Een belangrijke plek binnen OFF is weggelegd voor de operamakers van de toekomst: de studenten van nu. Binnen het festival maken zij hun eerste opera.

Welkom bij Club Purcell!

Club Purcell is met nadruk een veilige omgeving. Vanwege onze inzet op exclusiviteit, onderscheidt onze online clubervaring zich van alle andere uitgaansgelegenheden. Alleen het goede en onschuldige is hier welkom. Drink, dans en vier de liefde want hier in Club Purcell is die veilig. Liefde: veilig van de vurige blikken die haar willen ontsieren. Afgezien van een kleine ‘glitch’ in het systeem, is er nog nooit een veiligere plek geweest.

Geïnspireerd op de bossen waar Henry Purcell’s The Fairy Queen zich afspeelt, dwalen de gasten van Club Purcell door thema’s als bedwelming, de betoverende kracht van liefde en manipulatie van gender, allen te herkennen in onze huidige clubscene. Geheel online vangen we een glimp op van een wereld die zich langzaam ontdoet van het concrete. Zijn we hier veilig of ontkomen we ook online niet aan de gevaren van het ‘echte’ leven?

Met dank aan club OCCII voor het beschikbaar stellen van de locatie.

Wil je meer weten over het verhaal achter Club Purcell?  Lees dan snel dit artikel!

Foto’s: Milagro Elstak

Bekijk de festivaltrailer:

Team & cast