De bergruimte

De bergruimte (OFF Talent #3)

In september 2019 werden vijf teams van studenten van uiteenlopende kunstopleidingen voorgesteld aan vijf Amsterdammers die verschil maken in hun omgeving. Tijdens deze ontmoetingen werd de kiem gelegd voor het artistieke proces van ieder team. Tijdens de OFF Nights is het eindresultaat te zien: vijf gloednieuwe korte opera’s van een nieuwe generatie muziektheatermakers. Na (bijna) iedere uitvoering is er gelegenheid om met het team in gesprek te gaan over hun voorstelling en het achterliggende proces. De bergruimte heeft als inspirator: Amsterdammer Abdelhamid Idrissi.

In de greep van een nachtmerrie wil Alice vluchten.

Wat betekent het om je angsten onder ogen te komen? En hoe vertaal je dat proces in een zintuiglijke ervaring?

De voorstellingen van de OFF Talents zijn gratis en reserveer je via onderstaande link. Naast je gratis kaartje heb je alleen nog een gratis ticket voor de juiste OFF Night nodig, deze reserveer je hier: 20, 21, 22 maart. Heb je de twee gratis tickets, dan ben je helemaal klaar voor deze OFF Talent productie!

Let op: De gereserveerde kaarten voor productie moeten een uur voor aanvang van de productie opgehaald worden aan de balie in het festivalhart. Na een uur vervalt helaas de reservering en wordt de reservering vrijgegeven voor de dagverkoop. Mocht het niet gelukt zijn de kaarten op tijd op te halen, dan is er nog altijd kans dat het Opera Forward Festival nog extra kaarten beschikbaar heeft.

De voorstelling op 21 maart om 21:30 is zonder meet & greet. De rest is inclusief meet & greet. 

Team & cast

Download het gratis ticket