Fear of the Unknown – Niels Broos, Manu van Kersbergen en ROC

De studenten van ROC Midden Nederland / Nederlandse Pop Academie, gaan onder leiding van toetsenist Niels Broos en woordkunstenaar Manu van Kersbergen een aantal hoogtepunten uit de operageschiedenis onderzoeken en bewerken. Op 1 maart horen we de muzikale visie van een jonge generatie musici op werken van Pergolesi en Purcell.

Toetsenist Niels Broos is één van de belangrijkste Nederlandse aanstichters van een urgente stroming die het midden vindt van hiphop, elektronica en jazz. Broos was een voornaam lid van het Kyteman Orchestra en vormt een spil in het werk van Binkbeats en Jameszoo. Zijn meest recente solo-album Foliage verscheen in oktober 2018.

Manu van Kersbergen brak met zijn album De vloek op de overvloed landelijk door als woordkunstenaar. Met zijn wortels in ritme en poëzie, ontwikkelde hij een grote liefde voor het vertellen en overdragen van een verhaal, in de breedste zin van het woord. Als afgestudeerd antropoloog heeft Manu een bijzondere staat van dienst opgebouwd als zelfstandig ondernemer en conceptontwikkelaar. Ook presenteert hij regelmatig  debatten, conferenties en bijeenkomsten. Daarnaast geeft hij workshops en masterclasses op het gebied van creatief schrijven en presenteren.

Dit optreden maakt deel uit van OFF day #2 en is gratis toegankelijk met het gratis ticket.

Download het gratis ticket