Five Steps for One Leap

Five Steps for One Leap (OFF Talent #5)

In september 2019 werden vijf teams van studenten van uiteenlopende kunstopleidingen voorgesteld aan vijf Amsterdammers die verschil maken in hun omgeving. Tijdens deze ontmoetingen werd de kiem gelegd voor het artistieke proces van ieder team. Tijdens de OFF Nights is het eindresultaat te zien: vijf gloednieuwe korte opera’s van een nieuwe generatie muziektheatermakers. Na (bijna) iedere uitvoering is er gelegenheid om met het team in gesprek te gaan over hun voorstelling en het achterliggende proces. Five Steps for One Leap heeft als inspirator: Amsterdammer Charlotte Heine. 

“Het zachtste in de wereld overweldigt het hardste in de wereld. Dat wat geen substantie heeft, komt waar geen ruimte is.” – Tao Te Chin

Hoe bereik je beweging in een staat van verlamming? Hoe begin je door te dringen waar geen ruimte is? Ontdek de multi-auditieve reis van het individu, de destructieve angsten en verpletterende onzekerheden, in een poging te bewegen op een plek zonder ruimte. Ervaar jezelf met andere ‘zelven’. Voel de noten, zie de geluiden en ga dieper en dieper je buik in, je intuïtie in. Dit is waar beweging kan beginnen.

De voorstellingen van de OFF Talents zijn gratis en reserveer je via onderstaande link. Naast je gratis kaartje heb je alleen nog een gratis ticket voor de juiste OFF Night nodig, deze reserveer je hier: 20, 21, 22 maart. Heb je de twee gratis tickets, dan ben je helemaal klaar voor deze OFF Talent productie!

Let op: De gereserveerde kaarten moeten een uur voor aanvang van de productie opgehaald worden aan de balie in het festivalhart. Na een uur vervalt helaas de reservering en wordt de reservering vrijgegeven voor de dagverkoop. Mocht het niet gelukt zijn de kaarten op tijd op te halen, dan is er nog altijd kans dat het Opera Forward Festival nog extra kaarten beschikbaar heeft.

De voorstellingen zijn alle drie inclusief meet & greet.

Team & cast

Download het gratis ticket