PARADE – inside out

Tot onze grote spijt zijn wij genoodzaakt om vooralsnog alle programmering van het Opera Forward Festival af te gelasten. Dit ten gevolge van de maatregelen van de Rijksoverheid met betrekking tot het Coronavirus. De nieuwe maatregelen gelden tot en met 6 April.

Wij houden je op de hoogte via deze site: http://bit.ly/nobcorona Wij hopen op je begrip voor deze uitzonderlijke gang van zaken.

To our great regret, for now we are forced to cancel the whole program of the Opera Forward Festival. This is due to the advice of the central government regarding the Corona virus. The new measures apply until 6 April.

We will keep you updated on this website: http://bit.ly/dnobcorona
We hope for your understanding of these exceptional circumstances.

Tijdens de tweede OFF Night start in de gangen van Nationale Opera & Ballet de unieke voorstelling PARADE. Stemmen nemen het woord. Sommige zingen. Sommige spreken.

PARADE is gratis! Het enige wat je nodig hebt is een OFF Night 2 ticket, deze kun je via onderstaande link reserveren.

Let op: In deze tijden van beperkt fysiek contact zoeken we naar een nieuwe manier om ons te verbinden met de mensen om ons heen. Sing as one voice, move as one body. Doe mee, en beleef het festival op de meest unieke manier.

Er volgt later meer informatie.

Deze bijzondere avond staat onder leiding van regisseur Gregory Caers. Hij werkt samen met drie eigenzinnige componisten: Frieda Gustavs, Neo Muyanga en Rick van Veldhuizen. Frieda en Rick waren als student betrokken bij eerdere edities van OFF en komen nu terug als professionele componisten. De Zuid-Afrikaanse Neo Muyanga is een spraakmakende componist en uitvoerend muzikant. Vorig jaar gaf hij een keynote en leidde hij een jamsessie op OFF. In PARADE zal hij een aantal van zijn mooiste werken zelf ten gehore brengen.

Team & cast

Download het gratis ticket