Tickets

Gratis en betaald tijdens OFF
Tijdens OFF hanteren we verschillende prijzen. Voor toegang tot de OFF Days (14&15 maart) en de OFF Nights (20, 21 & 22 maart) en dus het Festivalhart van OFF in NO&B moet je een tickets reserveren. Die zijn gratis! Je krijgt hiervoor een per OFF Day of OFF Night een polsbandje waarmee je alles in het festivalhart kan bezoeken.

Reserveer hier je gratis polsbandje voor: OFF Day 1 (14 mrt)  / OFF Day 2 (15 mrt)
Reserveer hier je gratis polsbankje voor: OFF Night 1 (20 mrt) / OFF Night 2 (21 mrt) / OFF Night 3 (22 mrt) 

Belangrijk: 
De OFF-Talents (korte opera’s tijdens de OFF Nights) zijn ook gratis. Tickets daarvoor kan je online reserveren, deze moeten een uur van te voren worden opgehaald aan de balie in het festivalhart. Doe je dat niet, dan worden ze vrijgegeven voor het publiek van die dag. Naast de vrijgekomen kaarten zijn er ook extra kaarten beschikbaar voor het dagpubliek. PARADE (21 maart) van Gregory Caers en alle lezingen op tijdens de OFF Nights zijn gratis te bezoeken, hiervoor hoef je niet te reserveren, maar heb je wel een toegangsbewijs nodig voor de OFF Nights.

Betaalde producties tijdens OFF
Kurt Weill: The Seven Deadly Sins (20 & 22 maart)
Voor deze voorstelling in de grote zaal tijdens 2 van de 3 OFF Nights kan je tickets kopen via operaforward.nl/tickets. Als je alleen voor deze voorstelling komt, heb je géén OFF Night toegangsbewijs nodig.

Aufstieg und Fall der Stadt Mahagonny, Ritratto, Das Jagdgewehr en Een lied voor de maan
Voor deze opera’s kunnen de tickets gekocht worden via operaforward.nl/tickets. Kijk hieronder voor de speciale kortingen die gelden tijdens OFF.

Kortingen
Er gelden diverse kortingen voor studenten of jongeren onder de 35 jaar. Met je OFF-polsbandje of als je My Muse & Me-lid bent.

Iedereen tot 35 jaar
Iedereen tot 35 jaar kan kaarten kopen voor €20*. Voor ieder gekocht ticket met jongerenkorting (tot 35 jaar) moet een geldig identiteitsbewijs worden getoond.

Studenten 
Studenten betalen €17* per ticket voor alle voorstellingen van Opera Forward Festival. Let op het volgende:

  • Maximaal twee tickets per bestelling;
  • Vergeet niet om een bewijs van inschrijving mee te nemen, deze wordt bij de deur gecontroleerd;
  • Voor ieder gekocht ticket met studentenkorting moet een bewijs van inschrijving worden getoond;
  • Een collegekaart is alleen geldig als er duidelijk vermeld staat dat je momenteel bent ingeschreven.

*exclusief €2 servicekosten

Met 50% korting naar opera met je OFF-polsbandje
Bewaar je polsbandje goed want hiermee krijg je voor jezelf +1 ander persoon 50% korting op een opera-productie naar keuze. Hoe werkt het? Bij aankoop van de tickets lever je het polsbandje in aan de kassa van Nationale Opera & Ballet. Geldig voor de opera’s Die Frau One Schatten, Rusalka en Monster van Minos.

Bevalt het? Word My Muse & Me-lid
Word lid van My Muse en Me (voor iedereen tot 35 jaar, €20 per jaar), en ga naar alle voorstellingen van Opera Forward Festival voor €10* per ticket. Meer  over My Muse & Me.